top of page

ΣΠΙΘΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ

Ο λόγος που ονομάσαμε αυτό το σχολείο μαθητείας ΣΠΙΘΑ είναι επειδή αυτή η λέξη εμπεριέχει και την έννοια της ενέργειας και της αφετηρίας ενός κινήματος. Αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν το Ησαΐας 61:4 - “Τα ερείπια θα ξαναχτίσουν τα παμπάλαια, θα ανορθώσουν τα εγκαταλειμμένα οικοδομήματα, θ’ ανακαινίσουν τις ερημωμένες πόλεις, που ήταν έρημες για πολλές γενιές.” Αυτό το σχολείο θα ανάψει τη σπίθα από την οποία θα ξεπηδήσει μια φωτιά, που θα ξυπνήσει την επιθυμία των νέων να σηκωθούν και να σταθούν μαζί με τον Ιησού, για να ξαναχτίσουν τα αρχαία ερείπια και να δουν την πόλη της Θεσσαλονίκης να αποκαθιστάται. Να δουν την Ελλάδα να βρίσκει την αληθινή της ταυτότητα μέσα στον Χριστό, σαν έθνος και σαν λαός. “Από σας, όχι μόνο διαδόθηκε ο λόγος του Κυρίου στη Μακεδονία και στην Αχαΐα, αλλά απλώθηκε παντού η είδηση για την πίστη σας στο Θεό.” ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ Α΄ 1:8

ΦΑΣΗ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ

Το κομμάτι των ομιλιών περιλαμβάνει τρεις μήνες εκπαίδευσης και γνωριμίας με τον Ιησού μέσα από τη διδασκαλία, τη λατρεία, την προσευχή, την υπηρεσία, τη μαθητεία (στην πράξη) και την εφαρμογή της αλήθειας του Θεού στην προσωπική σου ζωή.

 

Kάθε βδομάδα θα εστιάζουμε σε διαφορετικό θέμα, το οποίο θα 'χει να κάνει με το πώς να ζούμε ανοιχτά την πίστη μας ανάμεσα στη γενιά μας. Αυτό θα ενισχύει την πορεία της αναζήτησής μας για τον Θεό. Έλα έτοιμος να εμπνευστείς για την αναζήτησή σου αυτή και να γίνεις ένα κομμάτι στη μεγαλύτερη κίνηση του Θεού που έχει δει ποτέ ο κόσμος. Το DTS Spitha είναι για όλους αυτούς που θέλουν να ανακαλύψουν την καρδιά του Θεού. Μια καρδιά που καίει για τον λαό του και για τα έθνη. Μπορείς να αλλάξεις την ιστορία, μέσα από μια ζωή αφιέρωσης, μέσα από μια γνήσια και στενή σχέση μαζί Του και μέσα από ριζοσπαστική υπακοή στο κάλεσμά του!

ΦΑΣΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ

Στο κομμάτι αυτό θα ανακαλύψεις την δύναμη του Θεού που θα ενεργεί μέσα από σένα, για να μεταμορφώνει τις ζωές των ανθρώπων γύρω σου. Θα έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις σε ώρες προσευχής, να δίνεις την προσωπική σου ομολογία, να συμμετέχεις στον ευαγγελισμό στο δρόμο, στην φροντίδα των φτωχών και σε άλλες πρωτοβουλίες ανάλογα με τη χώρα που θα πας.

Όσο θα "βγαίνεις προς τα έξω" και θα βλέπεις τις ζωές των ανθρώπων να μεταμορφώνονται, θα συνειδητοποιείς πόσο χρήσιμη θα σου είναι η εκπαίδευση που θα έχεις λάβει κατά την διάρκεια των ομιλιών.

Θα δεις τον Θεό να εργάζεται όχι μόνο στην αίθουσα διδασκαλίας αλλά και στα έθνη.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΚΟΣΤΟΣ

Έναρξη 

19 Σεπτεμβρίου 2019

Ολοκλήρωση

20 Φεβρουαρίου 2020

Εγγραφή: 30 €

Φάση Διαλέξεων: 2500 €
(περιλαμβάνει διαμονή & φαγητό)

Φάση Εξόρμησης: 2500 €

(περιλαμβάνει

πτήσεις-διαμονή & φαγητό)

Γλώσσες: Ελληνικά - Αγγλικά

 

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: 30

Please pay the application fee once you have submitted the application.

In PayPal, add a note:

(full name)

DTS Application Fee

To submit the school application you can print it out and then send us the scans to thessaloniki@ywamgreece.org. Some of the questions under number 15 are longer to answer so you can just type the answers into a separate word document and send that to us together with the scans.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Thank you for writing us. We will respond as soon as possible

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
bottom of page